Saç Beyazlamasına Ne İyi Gelir

Saç Beyazlamasına Ne İyi Gelir :

Hastalıklar ve rahatsızlıklar için doğal tedavi yöntemleri ve bitkisel çözümler vermeye devam ediyoruz. Sizde saç beyazlaması nasıl geçer ya da saç beyazlamasına ne iyi gelir diye artık düşünmenize gerek yok. Tamamen şifalı bitkilerle ve kürlerle bu sorununuzun tedavisine kesin çözüm sağlayabiliceksiniz. Ayrıca rahatsızlığınıza iyi gelen bitkileri öğrenerek daha sağlıklı bir tedavi yöntemi uygulayabiliceksiniz.

Saçlarınızın beyazlamasından şikayetçiyseniz eminim hala bu yazıyı okumadınız. Sizde saçlarınızın beyazlamasını engellemek istiyorsanız bu bitkisel önerileri mutlaka uygulamalısınız.

Erken yaşlarda başlayan saç beyazlaması bir çok kişi için önemli bir sorun olarak kabul edilmektedir. Saç beyazlaması vücudumuzun doğal bir süreci olmasına rağmen bu süreç özellikle doğal ve bitkisel yöntemler kullanılarak durdurulabilmektedir. Bu konuda ünlü bitkisel uzmanlarının önerdiği çok sayıda bitkisel formül bulunuyor. Bu doğal kürler erken beyazlayan saçlara çözüm olabilmekte ve hem saç beyazlamasını durduran etkisi ile hem de beyazlamış olan saç tellerinin tekrar eski rengine dönmesi biçiminde çift etkiye sahip oluyor.

Prof Dr Osman Müftüoğlu tarafından verilen ve aşağıda tarifini yapacağımız bitkisel formül, saç köklerini besleyerek beyazlama sürecini durdurmakta ve saçların eski rengine dönmesine büyük fayda sağlamaktadır. İşte sizlere Prof. Dr. Osman Müftüoğlu‘nun star tv‘de izleyicilere açıkladığı bitkisel formül kürünün yapılışı:

Beyazlayan saçlar için doğal formül
* 30 gram havuç tohumu yağı
* 20 gram ceviz yağı
* 10 gram ısırgan tohumu yağı
* 10 gram çörekotu yağı

Saç Beyazlaması Kürünün Hazırlanışı ve Yapılışı: Yukarıda sayılan malzemeler bir güzel karılacak ve bu karışım saç diplerine , saç köküne nüfuz edecek biçimde masaj ile uygulanacak. Uygulamadan sonra saçın doğal şampuan ile yıkanması etkisini güçlendirecektir. www.bitkiselkadin.com

Saçlar neden beyazlaşır?
Saç tellerinin içerisi melanin adı verilen bir tür biolojik boya maddesinden oluşmaktadır. Melanin aslında pigment adını verdiğimiz boya tüpleri olup bu tüplerin içerisi boyalı sıvı dolu bir boşluktan ibarettir. Gençlik dönemlerinde melainn pigmentine renk veren bu renkli sıvı yoğun olarak salgılanmakta ve saça, kıllara, kaşımıza, kirpiklerimize renk vermektedir. Saç beyazlaması normalde yaşlanma ile birlikte kendisini gösteren melanin pigmenti sıvısındaki azalmalardan kaynaklanmaktadır. Bunun sonucunda saçlar yeteri kadar boyanamaz ve beyaz renge dönüşürler. Saç beyazlaması başladıktan sonra ortalama olarak 15-25 yılda tüm saçlarımız bembeyaz hale gelebilmektedir. Ancak aşağıda da sayacağımız bazı faktörler bu süreyi kısaltabilmekte ve saç beyazlaması sürecini hızlandırmaktadır.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp